Om even de wereld te vergeten

Trek er een dagje op uit met uw gezin of vrienden en stel zelf uw programma samen om op uw eigen ritme te genieten. Vergeet de stress en de beslommeringen. Als u wenst, nemen we u mee naar plekjes waar u nog nooit bent gekomen, weg van de dagelijkse sleur, om er eens helemaal uit te zijn.


Diep in- en uitademen. De tijd even vergeten. Uw telefoon op mute zetten, uw ogen openen en u vergapen aan een zee van groen. Luisteren naar de stilte, de vogels, het kabbelende water van de rivier, de schaterlach van de kinderen. In de zon ongestoord genieten van een lokaal biertje of een ambachtelijke aperitief. Een 350 miljoen jaar oude leisteen in de hand nemen en de tijd relativeren.

We hebben alles om u te helpen een dag lang de rest van de wereld te
vergeten :

  • Een ondergrondse wereld waar de kracht van de aarde, de natuur en de stilte haast tastbaar zijn en waar onze voorouders hun gezin tegen het gure weer beschermden. Daal af in de mijn wanneer u wil (vertrek naar de mijn om de 7 minuten), bezoek de mijn op uw eigen ritme (het audiosysteem geeft u haast totale vrijheid), neem naar hartenlust foto’s, luister naar het gezang van de waterdruppels, bewonder de eindeloze tekeningen die de lijnen in de steen vormen en kom pas weer naar boven wanneer u met alle zintuigen van de ervaring hebt genoten.
  • Ook boven de grond zijn er tal van sensationele activiteiten die garant staan voor een adrenalineboost en grenzen doen verleggen.

Onze partners van Cap Nature helpen u het boomklimparcours kiezen dat het best aan uw mogelijkheden en voorkeuren is aangepast. Laat u gaan !

  • Een terras om op adem te komen na de inspanning, uw indrukken uit te wisselen of gewoon te genieten van al het groen in de omgeving.
  • Een uitzonderlijk patrimonium in een al even uitzonderlijke natuurlijke omgeving: onze site is omringd door bossen, voor eindeloze wandelingen of fietstochten met de mountainbike. U kunt er ook op een originele, ludieke manier op ontdekking trekken op een geleide gezinsuitstap met een e-trein (toeristische trein met pedalen en elektrische ondersteuning over de oude spoorweg) of, voor de durvers, met een elektrische terreinstep (vanaf 14 jaar).

Reserveren

terug